Arkiv – Jessica Eidemo
936
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-936,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv Jessica Eidemo

Tanketrassel

Med mina program ”TANKETRASSEL?” vill jag erbjuda dig som väljer att lyssna en möjlighet att stanna upp och reflektera. Resa inåt en stund, för att hitta dina svar och dina insikter som ger dig kraft och momentum att komma framåt. Helt enkelt få med dig några verktyg som du kan använda för att reda ut ditt eget tanketrassel.

I programmen bjussar jag på mina allra bästa coachingtillfällen, krydda med exempel från verkligheten och sprida användbara verktyg för personligt och organisatoriskt växande. Varje program har ett eget tema och utformas som en konkret miniföreläsning eller workshop där du som lyssnar direkt kan arbeta med dina egna tanketrassel!

Här kan du lyssna på Jessica Eidemos senast sända program. De finns tillgängliga med musik i 4 veckor efter sändningen. Längre ner hittar du äldre program utan musik.

11 maj 2021

Den här gången bjuds möjlighet till reflektion över vad din glow & flow cirkel innehåller, hur du kan ta hand om din energi och hur du hittar ledtrådar till ditt why

30 mars 2021

Det här programmet har sitt fokus på gränser, gränssättning, tillit och transparens. Vi undersöker isberget – det där som är synligt ovan ytan och allt det där som inte syns men som finns där under ytan. Och varför det är viktigt att skapa utrymme för ”under ytan bruset”. Hos sig själv. Och andra. Och hur man kan göra just det.

Programmet bjuder efter första låten in till en stunds guidad meditation, för att underlätta för dig som lyssnar att komma i kontakt med dig själv. Det går fint att hoppa över den om du inte vill delta i det momentet.

20 april 2021

Detta program fokuserar på konflikt och konflikthantering. Du får med dig kunskap och verktyg som hjälper dig både förstå konflikter och kunskap att ta tag i och lösa konflikter tidigt och på ett konstruktivt sätt. Jag tror att de flesta av oss har nytta av att finslipa vår förmåga att samarbeta och lösa problem och därmed känna oss tryggare i att ”kill the monster while it’s small” istället för att låta det växa till en riktig surdeg och/eller konflikthärd.

1 juni 2021

Dagens program är ett önskeprogram från några av våra lyssnare. Temat är ”Get shit done!” och det handlar om att sluta skjuta upp saker, börja prioritera det som är både bråttom och viktigt och behålla effektiviteten under hela arbetsdagen.

Är det så att du har en att göra lista som är kilometerlång, får påhälsning av prestationsmonster eller tenderar att prokrastinera (skjuta upp det där du vet att du borde ta tag i) så är det här programmet för dig!

Så ta fram penna och papper. Även dagens program är fullt med övningar som du kan göra själv. Du får med dig en 6-stegs process för din egen effektivitet som kan hjälpa dig att ta dig hela vägen i mål, exakt dit du vill komma!

Här kan du lyssna på Jessica Eidemos tidigare sända program utan musik. Musiken har tagits bort på grund av att musikrättigheterna inte tillåter att musiken spelas under längre tid än 4 veckor efter första sändningen.

Datum

Här kommer snart information om programmet.