Arkiv – José Nuñez & Therese “Tessan” Johansson
954
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-954,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv José Nuñez & Therese “Tessan” Johansson

60 minuter om träning och ökat välmående
316471199_1530461004060480_8119482494897570764_n
E-post:@tessanpt
tessan@moveoo.se
jose@moveoo.se
moveoo.se
@josemoveoo
+46 70 5096655

Ett inspirerande radioprogram som görs av tränare för/till dig som vill göra positiv skillnad i din livsstil och träning.
Programmet utmanar och inspirerar dig som lyssnare i tanke och beteende.

Nya tankar och reflektioner blandas med forskning och inspirerande tips. Du som lyssnare kan direkt börja skapa positiva förändringar i din vardag och träning. Med programmet vill vi göra fler inspirerade och mer medvetna om hur träningen och vardagen kan bli mer effektiv, lustifierad och hållbar. Som lyssnare får du ta del av intervjuer och när vi gör spännande besök. Vi delar även med oss av praktiska tips i vår Youtube-kanal.

Tveka inte, ta del av tips, tävlingar, spaningar, historier, fakta och inspirerande diskussioner som hjälper dig att utvecklas på ett mer hållbart sätt.

 

PROGRAMLEDARNA

Therese “Tessan” Johansson

En vetgirig 2 barnsmamma som jobbar som personlig tränare och instruktör i ca 20 år. Therese är från Göteborg , bor nu i Wenngarn. Hon har blivit utvald till årets PT och har varit finalist som Årets Grupptränare. Therese är välutbildad inom väldigt många träningskoncept och är samtidigt engagerad i förändring och utveckling. Som personligare tränare hjälper hon individer med träning och ett ökat välmående.

 

Som programledare: Jag vill dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter som tränare. Jag vill också dela med mig av mina, och mina kunders, tankar kring hur det är att vara kvinna och mamma när det kommer till träning, hälsa och ett ökat välmående. Jag vill dela med mig av kunskap, reflektioner och en energi till alla människor som vill, och behöver, skapa förändringar i träningen och i livet.

 

José Nuñez

En nyfiken 2 barnspappa som jobbat som tränare i drygt 35-år varav 20-år drivit olika gym och PT-studios. Jose är från Stockholm, bor nu i Wenngarn. José utbildar tränare och han åker runt i landet som föreläsare. Ett par gånger om året reser han runt i Europa och leder pass på olika träningsresor. Han är känd för sina utmanande och varierande pass som samtidigt lockar fram lust och skratt.

 

Som programledare: Jag vill öka medvetenheten kring träning och det som stärker vårt välmående med tankar som utmanar våra traditionella tankar. Jag kommer att dela med mig av min erfarenhet som manlig aktiv i träningsbranschen och där inspirera och samtidigt lyfta fram en träning och livsstil som är individuellt anpassad, effektiv och mer hållbar över tid. Jag ser träningen i ett större sammanhang och jag vill skapa positiva förändringar för individen, på företag och i samhället.

Här kan du lyssna på José Nuñez & Therese “Tessan” Johansson senast sända program. De finns tillgängliga med musik i 4 veckor efter sändningen. Längre ner hittar du äldre program utan musik.

1 februari  2023

Programmet 60 minuter om träning och ökat välmående med Jose Nunez och Tessan Johansson som programledare.Dagens avsnitt: morgondagens träning. Vad är bra, sämre och vad är syftet med träningstrender. Vi tar upp de hetaste trenderna som råder nu och vi spekulerar i dem som skulle göra mer nytta i framtiden.

11 januari  2023

Programmet 60 minuter om träning och ökat välmående med Jose Nunez och Tessan Johansson som programledare.I dagens avsnitt kommer vi att kicka igång det nya året med reflektioner, tips och trix när det kommer till hem och på-jobbet-träning. Vi har också fått in många frågor kring “att träna när man är risig” som vi kommer att svara på.
Hur effektiv kan hemträningen vara? Kan man tillgodose träning som görs 10 minuter på jobbet? Hur är det egentligen med riskerna kring att träna med en rinnande näsa? Vi har knökat in massor av frågor, reflektioner och tips i dagens program. Missa inte inte våra svar och tips som kan bli det som gör skillnad på skillnaden;-)

11 december  2022

Programmet 60 minuter om träning och ökat välmående med Jose Nunez och Tessan Johansson som programledare.Jose och Tessan samtalar om Balans.Om den balansen saknas så blir vi stressade och i längden kan vi riskera att bli utmattade.

Program läggs ut inom kort !

30 november  2022

Premiär på programmet 60 minuter om träning och ökat välmående med Jose Nunez och Tessan Johansson som programledare.