Arkiv – Kia Temmes
951
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-951,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv Kia Temmes

Leva medvetet – Ett nyfiket utforskande
 

Kia Temmes är mentor, inspiratör, medvetenhetscoach och författare med en lång erfarenhet av att hjälpa människor i grupp och individuellt att öka sin medvetenhet. Kia har skrivit böckerna ”Fuckmaste, det fucked up i mig ser och hedrar det fucked up i dig ~ en handbok om livet” och ”Draken och Prinsessan, en guidad godnattsaga”. Hon har även skrivit och producerat flertalet ljudböcker med guidade meditationer och guidade godnattsagor för barn. Kia vloggar om medvetenhet på sin YouTubekanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter.

 

Kia är allt detta och mycket mera, men framför allt så är hon människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt och har ett oerhört stort hjärta och en närvaro inte många har.

 

Hon brinner för att hjälpa människor till högre medvetenhet. I ett möte med Kia lämnas ingen oberörd.

 

Med sitt program vill hon bjuda in till ett nyfiket utforskande av olika perspektiv och andra sätt att se på livet med allt dess innehåll. Kia vill bjuda in till att leva mer från hjärtat än från hjärnan.

 

Hon säger: Bland det bästa jag vet är att se hur människor förvandlas och hur deras ögon börjar lysa när de får en insikt som leder till ökad medvetenhet.

 

Här kan du lyssna på Kia Temmes senast sända program. De finns tillgängliga med musik i 4 veckor efter sändningen. Längre ner hittar du äldre program utan musik.

4 juni 2021

Veckans gäst är Maria Mondiamo. Vi samtalar om ”Att vara en hel del” i att vara ande i mänsklig kropp, vara just en hel komplett del och samtidigt ha fått känna på hur det är att vara en hel del som i att ”vara för mycket”!

 

Maria  förmedlar rörelsen Trinity Revolution; medveten evolution och upplyser genom Trinity teachings, avslöjar djupa sanningar i orden och arbetar både med stora grupper samt ger personliga transformerande unfuck yourself sessioner.

14 maj 2021

Intervju med Patric Svanberg ett samtal om att finna balansen mellan att våga ta sig an framtiden och samtidigt utgå ifrån ditt jag och varför.

7 maj 2021

Intervju med Veronica Durango.Veronica en av överlevarna från terrordådet på Drottninggatan 7 april 2017. Det här blev vändpunkten i hennes liv, hon gick från att vara ett offer till att skapa framgång i livet. .

23 april 2021

Intervju med Susanne Ahtila Fahlberg som har arbetat inom HR, som ledare och coach i mer än 15 år. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med ledarskapsstöd, förändringsarbete, individuell coaching och grupputveckling, samt arbetat med stresshantering och utbrändhet. Hon har en 3-årig beteendevetenskaplig högskoleutbildning med inriktning mot personalarbete. Susanne är dipl. samtalsterapeut, dipl. coach och har diverse utbildningar inom ledarskap, stresshantering och arbetsmiljö.

9 april 2021

Intervju med Christina Tunestål. Christina är Mindfulnessinstruktör och Kraniosakral Terapeut. Nyfikenheten har varit drivkraft i hennes egen personliga utveckling och i när hon professionellt stödjer människor i att upptäcka sig själva och leva mer medvetet närvarande i det som är livet.

26 mars 2021

Intervju med  Pernilla Hjort. Pernilla är i botten journalist och kommunikatör med mångårig erfarenhet av att driva projekt och företag med fokus på hälsa och compassion, särskilt med målgruppen kvinnor och barn. Pernilla har skrivit boken ”Compassion ~ Skapa ditt hållbara liv”, och ”Missfall, med rätt att sörja”.
.

Här kan du lyssna på Kia Temmes tidigare sända program utan musik. Musiken har tagits bort på grund av att musikrättigheterna inte tillåter att musiken spelas under längre tid än 4 veckor efter första sändningen.

Datum

Här kommer snart information om programmet.