Arkiv – Nina Buchaus
1498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1498,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv Nina Buchaus

Prata Smart

Nina Buchaus är retorikexperten som ger dig konkreta verktyg.Hon har spetskompetens i retorik, kommunikation och förvandlar det ibland teoretiska ämnet till något väldigt praktiskt och användbart för alla.
Nina har varit anlitad som retorikexpert av Svenska Dagbladet, Chef och Ny Teknik med flera för att ge konkreta råd om hur vi kan kommunicera tydligare med varandra professionellt och privat. Nina Buchaus har föreläst och utbildat chefer och deras personal på statliga myndigheter och i näringslivet under snart 15 år, på små som stora scener.

Här kan du lyssna på Nina Buchaus senast sända program.

26 Januari 2022

Radioprogram Prata smart.Nina Buchaus ge tips och tricks, personliga reflektioner och erfarenheter om att prata, att tala, att hantera nervositet, att ta plats och att hantera ”härskare”.