Arkiv – Sandra Rosén Larsson
859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-859,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv Sandra Rosén Larsson

Radiocoachen Coachad av livet
 

Jag är coach, personalvetare och ledarskapskonsult. Jag menar att tricket är att se hinder som tillfällen till att lära och förändras. Det kallas jag att coachas av livet. Det gäller att lära sig av de små läxorna hellre än att vänta tills det blir stora smällar.

Min passion är att stödja andra att leva ett liv med mening och utan ånger. Ett liv där du har identifierat ditt syfte, bidragit med dina förmågor och njuter av din värdefulla tid här på jorden genom att vara koherent i beslut och vägval. Först då kan du stå upp för dig själv och det du tar ställning för. I mina program bjuder jag in gäster som har gjort spännande livsval eller har spännande tankar om hur vi kan leva våra liv mer koherent. Jag välkomnar individer att ringa in och bli coachade i sina dilemman.

Här kan du lyssna på Sandra Rosén Larssons senast sända program. De finns tillgängliga med musik i 4 veckor efter sändningen. Längre ner hittar du äldre program utan musik.

23 april 2021

I detta program av RADIOCOACHEN – Coachad av livet samtalar Sandra med Maria Nemeth som har en unik bekrivning av livets energier och hur hon blev coachad av en situation där hon förlorade pengar. Om tycker det skulle vara ok att livet blev lite enklare så lyssna på programmet. Programmet sänds på engelska.

9 april 2021

I detta program av RADIOCOACHEN – Coachad av livet samtalar Sandra med Stephan Stahl som låter mindfulness, transformativ coaching och yoga hjälpa honom och dem han coachar att skapa ett inre mikroklimat som behövs för vårt välmående och för att tackla de utmaningar och förutsättningar vi står inför dagligen.

Här kan du lyssna på Sandra Rosén Larssons tidigare sända program utan musik. Musiken har tagits bort på grund av att musikrättigheterna inte tillåter att musiken spelas under längre tid än 4 veckor efter första sändningen.

26 mars 2021

I detta program av RADIOCOACHEN – Coachad av livet samtalar Sandra med Daniel Mendoza som låtit omtanke och kärlek ta honom från mörker till att sprida medveten positivism & konstruktivt engagemang i sina böcker, föreläsningar och sitt sätt att möta människor på ett sätt som berör, berikar och bekraftar andra.

26 februari 2021

I detta premiärprogram av RADIOCOACHEN – Coachad av livet samtalar Sandra med Ann Jangsell Williams om hennes resa från det vi många skulle kalla botten till toppen. Idag bor hon i Doha Qatar och har bestigit inte bara ett utan fler bokstavliga berg. Hör hennes berättelse och vad som gav henne hoppet tillbaka.