Webbinarier
127
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-127,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Title Image

Webbinarier

Lek med minnen från framtiden

21 maj 2021 kl 15-16:30

Att leka med minnen från framtiden är ett lättsamt sätt att förändra situationer som du känner dig fast i eller att uppfylla dina drömmar. I det här webbinariet får du lära dig tekniken och testa den.

Tekniken bygger på ett enkelt sätt att gå förbi intellektets invändningar. Genom att att MINNAS hur problem löste sig eller hur dina drömmar gick i uppfyllelse, kommer du att skapa en ny verklighet. Jag guidar deltagarna med frågor och ni får berätta om situationen som om den redan hade förändrats. Jag lovar att du kommer att höja din vibration!

Efter webbinariet kan du använda metoden själv. Bli medlem i Room for flow Community (gratis på lägsta medlemskapsnivån) och häng med och testa! Du kommer inte att ångra dig!

800x800 Lisa Sjöström
Lisa Sjöström

E-post: lisa@roomforflow.se

Webbplats: roomforflow.se

Bli medlem i Room for flow Community

Webbinariet är gratis.

Max 8 personer. Säkra din plats NU genom att anmäla dig.

När du har gått med i Room for flow Community hittar du Zoomlänken under Events i menyn.

Nyfiken på blå zoner?

29 mars 2021 kl 11.00–12.00

Lär dig om blå zoner och varför människor i dessa områden blir äldre än genomsnittet. Låt dig inspireras av Luis Palma som brinner för research!

Det finns fyra blå zoner i världen: Nicoyahalvön i Costa Rica, Sardinien i Italien, Ikaria i Grekland och Okinawa i Japan. Sannolikt finns det många fler blå zoner i världen. Det verkar till exempel som att människor blir väldigt gamla i vissa orter i Småland.

ALLA frågor är välkomna och jag lovar att du kommer gå ifrån webbinariet med många nya insikter och idéer!

800x800 Luis Palma 2
Luis Palma Aguirre
Anmäl dig via mail

Webbinariet är kostnadsfritt.

Begränsat antal platser. Säkra din plats NU genom att anmäla dig.

När du har anmält dig får du en länk till webbinariet.