Annonsera
433
page-template-default,page,page-id-433,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Annonsera

 

Radioreklam är ett av de reklammedier som har bäst genomslagskraft. Med radioreklam når du ut till många lyssnare på kort tid. Det har också blivit mycket populärt hos annonsörer då det är snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

 

Radioreklam bygger på upprepning vilket innebär att en radiospot sänds upprepade gånger. Hur många gånger en radioreklam sänds beror på vilket typ av marknadsföring du önskar. Du väljer själv om du vill att det ska vara en kort intensiv kampanj eller en längre profileringskampanj.

 

En kraftfull marknadsföringskanal

AV EGEN KRAFT webbradio sänds från Betongfabriken Coworkingkontor och hörs i hela Stockholm län som har en befolkning på över 1,5 miljoner invånare. Via Internet har vi global täckning.

 

AV EGEN KRAFT webbradio är en kraftfull marknadsföringskanal som kan kombineras med sociala medier, t ex Facebook. En reklamspot spelas upp till 60 gånger per vecka lokalt och via Internet beroende på valt reklampaket!

Komplettera gärna med en annons här på vår webbplats.

 

Vill du ha höras i våra kanaler?

Vill du ha hjälp att producera radiospotar? Vi har resurser att ta hand om radioreklamproduktionen.

 

 

Hör av dig till mig, så hjälper jag dig!

Luis Palma Aguirre

luispalma@avegenkraft.com

Telefon: 072-263 23 04‬