Annonsera
433
page-template-default,page,page-id-433,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Annonsera

 

Radioreklam är ett av de reklammedier som har bäst genomslagskraft. Med radioreklam når du ut till många lyssnare på kort tid. Det har också blivit mycket populärt hos annonsörer då det är snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

 

Radioreklam bygger på upprepning vilket innebär att en radiospot sänds upprepade gånger. Hur många gånger en radioreklam sänds beror på vilket typ av marknadsföring du önskar. Du väljer själv om du vill att det ska vara en kort intensiv kampanj eller en längre profileringskampanj.

 

En kraftfull marknadsföringskanal

AV EGEN KRAFT webbradio ligger i hjärtat av Wenngarn i Sigtuna och har sina studio på Betongfabriken Coworkingkontor. Av egen kraft Webbradio är  en dynamisk röst som når ut till hela Stockholms län, som rymmer över 1,5 miljoner invånare. Med en publik av den omfattningen har du en unik möjlighet att sprida ditt budskap till en bred och engagerad lyssnarskara.

 

Det bästa är att vår räckvidd inte stannar vid länets gränser. Genom vårt online-närvaro har vi global täckning, vilket innebär att din annons kan nå ut till en ännu större och mångsidigare publik. Oavsett om du är en lokal företagare som vill nå din närområdespublik eller om du siktar högre och vill öka din globala synlighet, kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål.

 

Vi erbjuder en mängd olika annonsmöjligheter som kan skräddarsys för att passa dina behov och mål. Oavsett om du vill marknadsföra ditt företag, evenemang, produkt eller tjänst, är AV EGEN KRAFT webbradio din pålitliga partner för att nå ut till en lyhörd och intresserad publik.

 

Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan dra nytta av våra marknadsföringsmöjligheter. Tillsammans kan vi skapa kraftfulla annonskampanjer som gör intryck och ger resultat.

 

Vill du höras i våra kanaler?

Vill du ha hjälp att producera radiospotar? Vi har resurser att ta hand om radioreklamproduktionen.

 

Hör av dig till mig, så hjälper jag dig!

Luis Palma Aguirre

luispalma@avegenkraft.com

Telefon: 072-263 23 04‬