Arkiv – Alicia och Rolf Medina
835
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-835,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv Alicia och Rolf Medina

TIDEN är NU

Alicia och Rolf bor i Malmö och är organisationskonsulter, författare och grundare till företaget ”Future of Organizing”, samt undervisar och forskar vid Umeå universitet. Båda har en bakgrund som dataingenjörer och har under ett par decennier verkat ledare i en rad stora organisationer. De är båda fil. dr i Management.

Alicias stora fokus är demokratiska organisationsformer och Rolfs passion är kompetens och talent management. De drivs av att är att hjälpa organisationer att bli människocentrerade arbetsplatser där vuxna kan blomstra.

Rolf och Alicia säger: I vårt program intervjuar vi människor som på något sätt bidrar till att göra organisationer till en bättre plats att verka i. Våra gäster är människor vars berättelser bidrar till organisationer där alla har lika värde.

Här kan du lyssna på Alicias och Rolfs senast sända program. De finns tillgängliga med musik i 4 veckor efter sändningen. Längre ner hittar du äldre program utan musik.

Datum: 8 april 2021.

I detta program pratade med Alice Westman och diskuterade hur de som idag studerar ser på organisering, engagemang, arbetslivet, lärande, rekrytering, jobb och mycket mer. Alice går sista terminen på masterprogrammet ”Managing People, Knowledge and Change” på Lunds universitet.

Kan det bli bättre?

Datum

15 mars 2021

Detta är premiär för programmet Tiden är NU!

Alicia och Rolf samtalar med Malin Pansel och Ylva Pålson från My Work Spaces om aktivitetsbaserade arbetsplatser.

Vad är det? Hur gör man för att genomföra ett projekt där 1500 personer börjar jobba på ett nytt sätt?

Också om hur covid-19 har påverkat och kommer att påverka vår sätt att se på arbetsplatsen och arbetstiderna.