Arkiv – Luis Palma Aguirre - Av Egen Kraft
854
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-854,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv Luis Palma Aguirre

Av egen kraft

Luis är inspiratören, mångsysslaren, radioprataren och livscoachen.
Han är personen som, trots motgångar, alltid har rest sig och som vägrar att låta sig slås ner. Med sin positiva syn på livet och människor har han vunnit mångas hjärtan.

Luis har alltid varit intresserad av människor och är oerhört nyfiken och vetgirig. Det var den nyfikenheten som fick Luis att börja som programledare på Radio Sigtuna, Han har under de senaste fyra åren spelat in 180 program och gjort 140 intervjuer.

Här kan du lyssna på Luis Palma Aguirres senast sända program.
IMG_4199

29 april 2024

I dagens program  gästas vi av Jeanette Berndt från Laser Pro! . Hon tog hem det prestigefyllda priset för årets hållbarhetsföretag på Sigtuna Näringslivsgala 2024, och vi är så glada över att få höra hennes insikter och erfarenheter.

Gill 2

10 april 2024

I dagens program  ”Invånarens Inblick ”gästas vi av Gill Brodin, ordförande för Centerpartiet i Sigtuna kommun, vi  pratar om EU-valet och betydelsen av att vara delaktig i demokratiska val, särskilt när det gäller frågor som rör data och integritet.

 

IMG_3976

27 mars 2024

I dagens program  ”Invånarens Inblick ”gästas vi av Marie Axelsson, Oppositionsråd för Socialdemokraterna i Sigtuna kommun.  Vi ser verkligen fram emot ett givande och lärorikt samtal med vår uppskattade gäst.

 

Pia Bergman (1)

18 mars 2024

I dagens program gästas vi av Pia Bergman, en verklig gigant inom kampen mot ekonomisk brottslighet! Med en imponerande karriär på Skatteverket, där hon under 16 år agerade som nationell samordnare och expert, har Pia varit en nyckelfigur i bekämpningen av organiserad ekonomisk brottslighet och svartarbete.

 

Mattias

13 mars 2024

I dagens program ”Invånarens Inblick” på Av Egen Kraft Webbradio! Vi är stolta att kunna presentera vår gäst, Mattias Askerson, den nya ordföranden för den nybildade Förskole- och Grundskolenämnden i Sigtuna kommun från och med den första januari. 

 

IMG_3846

26 februari 2024

Gästen i dagens program är ingen annan än Sebastian Silva Leander, ekonomie doktor med forskningserfarenhet från både Harvard och Oxford.

Sebastian har ägnat sitt liv åt att förstå och bekämpa hunger och fattigdom, och han delar nu med sig av sin kunskap som konsult för Världsbanken inom detta område.

 

Jeanette

12 februari 2024

Gästen i dagens program är ingen annan än Jeanette Almberg, chef för Akademin på Sveriges Radio, kommer att vara med i Av Egen Kraft Webbradio. 📻 Jeanette är en framstående förespråkare för det livslånga lärandet och hennes insikter kommer att vara ovärderliga. 

 

Guuled (2)

5 februari 2024

Gästen i dagens program är ingen annan än Guuled Mohamed, vinnaren av Unga journalistpriset 2023. Guuled har visat enastående skicklighet och engagemang inom journalistiken, och hans arbete har blivit en inspirationskälla för många unga talanger inom branschen. Med en förmåga att berätta berörande och tankeväckande historier har Guuled visat på betydelsen av att lyfta fram olika perspektiv och röster i samhällsdebatten.

 

Johannes

31 januari 2024

Radioprogram Invånarens Inblick. Temat för dagens avsnitt är ”Delaktighet och inflyttande” – en spännande diskussion om samarbetet mellan beslutsfattare och invånare. Vår speciella gäst, Johannes Wikman Franke, är en nyfiken och engagerad samhällsaktör med erfarenhet från lokal, nationell, EU- och internationell nivå inom demokratiutveckling.

 

Sarah

29  januari 2024

Vi hade äran att ha Sarah Thorsaeus från Coompanion som gäst i dagens program. Hon delade med sig av värdefulla insikter och erfarenheter om samarbete och gemenskapsutveckling. Tack för en inspirerande diskussion!

IMG_9246

4 december 2023

Programmet Av Egen Kraft Webbradio gästas av Jennifer Kröger, som driver Prestationsteknik – en metod för att hantera prestationer hållbart på individuell nivå.Jennifer tror starkt på att alla förtjänar att leva utifrån sin sanning och att uppnå mental välmående, oavsett område i livet. Hon delar med sig av tekniker och insikter för att hjälpa människor att bli den bästa versionen av sig själva.

christer

20 november 2023

Programmet Av Egen Kraft Webbradio gästas av författaren Crister Mattsson.
Christer har förtrollat oss med sin senaste bok ”Tomten bor i Sigtuna”, och för dem som inte känner till honom, har han tidigare skrivit den populära guideboken ”En vägvisare till Sigtuna”

sebastian mateu (1)

30 oktober 2023

Programmet Av Egen Kraft Webbradio gästas av Sebastian Mateu är en mångsidig konstnär och snickare, samt grundare till det fantastiska företaget Ekorre Möbler. Hans kreativitet och skicklighet har lett till en imponerande portfölj av unika möbler och konstverk. Under måndagens sändning kommer vi att utforska hans inspirerande arbete, höra om hans skapandeprocess och ta del av hans tankar om konst och hantverk.

IMG_3215

23 oktober 2023

Programmet Av Egen Kraft Webbradio gästas av Ola Holmberg, ansvarig för Fritidsbanken i Sigtuna kommun.
Fritidsbanken är ett fantastiskt initiativ som främjar hållbarhet och delande. Ola kommer att berätta mer om deras arbete, hur du kan engagera dig och de fördelar som det medför för vår gemenskap.

Mats

16 oktober 2023

Programmet Av Egen Kraft Webbradio gästas av Mats Wermelin, verksamhetschef på Jensen Gymnasium Wenngarn, som kommer att dela med sig av sin erfarenhet och sina insikter.
Vi kommer att prata om utbildning, ledarskap och framtidens möjligheter för våra ungdomar. Mats har en unik insyn i hur vi kan forma en bättre utbildningsmiljö för nästa generation.

2 oktober 2023

Programmet Av Egen Kraft Webbradio gästas av Selma Koso och Sara Engström från föreningen Paraply på Av egen kraft webbradio.

Selma Koso, är  grundare och ordförande för den ideella föreningen Paraply. Paraply är en politiskt och religiöst oberoende organisation som brinner för att säkerställa att alla barn har rätt till ett tryggt liv fritt från sexuella övergrepp.

IMG_3050

11 september 2023

Programmet Av Egen Kraft Webbradio gästas av Tuula Fenwick från Kvinnojouren Sigtuna. Vi samtalar om viktiga ämnen som rör kvinnor och deras rättigheter.

28 augusti 2023

Programmet Av Egen Kraft Webbradio gästas av Julia Andersson, som ni kanske minns som en av deltagarna i tv-programmet Lyxfällan år 2020, har tagit steget från tv-rutan till radion och nu praktiserar som programledare för det nyskapade programmet ”Julias Sanningar.”
Julia Andersson, som tidigare har kämpat med ekonomiska utmaningar och personlig utveckling i Lyxfällan, har valt att dela med sig av sina erfarenheter på ett nytt sätt. I sitt nya radioprogram ”Julias Sanningar” kommer hon att sätta fokus på psykisk ohälsa och de utmaningar som många individer möter i sin vardag.
Med sin egen resa som grund och inspirerad av den växande dialogen kring mental hälsa, tar Julia nu till mikrofonen för att belysa ämnen som ångest, depression, självkänsla och andra aspekter av psykisk ohälsa. Hon kommer att bjuda in experter, gäster och lyssnare för att diskutera, dela erfarenheter och skapa en öppen plattform där svåra ämnen kan belysas på ett empatiskt och stärkande sätt.

19 juni 2023

Program gästas av Mathias Sundin som är tidigare riksdagsledamot som specialiserade sig på ny teknik och digitalisering. Han insåg längs vägen att han skulle ha större möjlighet att påverka världen utanför riksdagen än i den – genom att använda warpeffekten.

Han berättar vad warpeffekten är och hur man kan använda den i företag, organisationer, sitt eget liv och hela samhället.Mathias Sundin är medgrundare och arbetande ordförande för stiftelsen Warp Institute, som är världens största community för optimister och framtidsinriktande människor.

12 juni 2023

Program gästas av Yvonne Frank Månsson och Regina Schwartz. Två av de sju författare som har skrivit boken Framtidens Företagsanda.

Sju businesskvinnor från olika branscher som alla låter intuitioner och den feminina energi leda.
Framtidens företagsanda handlar om att i arbetslivet vara i kontakt med själen, sin inre röst och intuitionen genom att lyssna på sin längtan och sina visioner.

5 juni 2023

Programmet gästas av musikern Greger Fellin som fick Sigtuna Kommun Kulturpriset 2023.

29 maj 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av  Madeleine Pettersson,som utsåg av Företagarna och Sigtuna kommun till Årets Unga Företagare.

15 maj 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Louise König som är vd för The New Division. Ett företag som hjälper företag, organisationer och myndigheter i deras utveckling mot en mer hållbar framtid. Bland bolagets kunder finns bland annat FN, The New York Times, Skanska, Ericsson och Business Sweden. Louise König är en tungviktare i hållbarhetsbranschen och kommer närmast från rollen som chef för hållbar affärsutveckling på Ramboll Management Consulting. Fram till 2018 var hon hållbarhetschef på Coop.

15 maj 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Alicia Medina PhD: Hon visar vägen till demokratiska organisationer.
Alicia Medina är konsulter och forskare som ägnat flera år åt att utforska nya organisationsformer som baseras på självledarskap och tillitsbaserad styrning.

8 maj 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Charlotte Mattfolk framtidsforskare och filosof från Chalmers om nya sätt att arbeta.Grundare av AI-företaget IAMAI, certifierad inom AI på MIT (USA), strategisk rådgivare och talare inom framtidsanalys, digitalisering och affärstransformering. Charlotte Mattfolk lever i framtiden varje dag! Charlotte talar om det enorma digitala kliv som samhället gjort det senaste året och hur det påverkar beteenden, affärer, innovation och teknik.
Välkommen att lyssna på vårt samtal.

24 april 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Stig Arne Bäckman är bland annat grundare av Urkraft. Han är en välkänd föreläsare och inspiratör i ett brett spektra av sammanhang i Sverige och Norden. Han har arbetat som fritidsledare, många år som socialarbetare, egen företagare och konsult. Sommarpratare i Sveriges Radio. Rådgivare till Margot Wallström vid kulturdepartementet samt sakkunnig under en period vid Arbetsmarknadsdepartementet. Skrivit ett flertal artiklar samt deltagit i TV och radio, debatter mm.

17 april 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Philip Runsten, forskare på Handelshögskolan , pratar om kollektiv intelligens och kunskapsintegration. En bra grupp är alltid beroende av i vilken grad de som är i gruppen försöker göra gruppen bra.

3 april 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av  Anders Lundin – Skickliggör ,f.d elittränare i handboll och specialist inom kommunikation som vet vikten av att skapa sunda och trovärdiga värderingar för att nå hållbara resultat.

27 mars 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Tobias Nyberg som är teknikpositiv och målorienterad rådgivare som har mer än 20 års erfarenhet av teknisk utveckling, automation och utbildning. Genom hela sin karriär och med sitt intresse för digital samhällsutveckling har han sett nödvändigheten av reskilling som ett verktyg för personlig utveckling i yrkeslivet.

20 mars 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Catarina Lindskog,rektor på Sigtuna folkhögskola .Vi fördjupar oss i framtiden och hur viktig är Lärande för hållbar utveckling.Varför ska man gå folkhögskola? Vad är folkhögskolans fyra syften?.

13 mars 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Niklas Hill som forskar framförallt om civilsamhälleshistoria, demokrati och sociala innovationer. som medverka i radio i morgonsprogram.

13 februari 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Program gästas av Lena Gennerud är ny expertskribent på Motivation.se inom området Empowerment; konsten att stärka människor och lyfta team. Lena är uppfinnare, utbildare och författare. Hon har skapat metoden och skrivit boken om Kraftekonomi, samt 2021 släppt sin första roman. Sedan 2008 driver hon Hejdadig Grupp & Affärsutveckling. som jobbar med utveckling av arbetsgrupper och kundkoncept. Lena drivs av missionen att skapa utvecklingskraft tillsammans! Vi kommer att prata om Vanja – 69 årig kvinna som ger sig själv en ny chans i livet.Stärker människor genom storyn om en kvinnas värld

6 februari 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Programmet är en repris från den 8 november 2021.Radioprogram gästas av Jessica Audsley som är social media strateg och grundare av byrån Rock Social som hjälper företag och organisationer att nå ut på sociala medier, både organiskt och via annonsering. Jessica är Google Digital Expert och föreläser och utbildar inom sociala medier.

23 januari 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Radioprogram gästas av Melania Balseiro som kommer att prata om en väldig speciell resa till Santiago de Compostela. En vandringsresa i Galicia, för att uppleva den galiciska natur, dess gastronomi och dess folk. Men också en vandring för att återupptäcka din inre kraft, för att komma i kontakt med dig själv.
Melania föddes i Ferrol, och flyttade till Sverige för 25 år sedan. Nu återvänder hon för att följa vandringsleden som många pilgrimer från Norden tagit tidigare.

16 januari 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Radioprogram Tema : Sätt upp mål för 2023 – och håll dig till dem! Att sätta upp mål som är i linje med ens hjärta kräver lite extra eftertanke och är inte alltid det enklaste att göra. Här hjälper vi dig att komma fram till mål som faktiskt betyder något, och ger dig några enkla tips som kan motivera och inspirera dig till att fortsätta sträva mot att nå dina mål. Häng med på vår målsättningsresa!

9 januari 2023

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Programmet gästas av Anette Wilnersson och Ana Jimenez . Vi samtalar om Betongfabriken Coworkingkontor 5-årsjubileum och Anette och Ana kommer att ge oss en tillbakablick över viktiga händelser i Betongfabriken historia fram till idag.

21 november 2022

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Programmet gästas av Anna Tuomas, grundare av Fenomenala, en förening med syfte att ALLA barn/unga som idag kommer i kläm i skolan ska få stöd utifrån sina behov och få lyckas i skolan och i livet.

7 november 2022

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Programmet gästas av Maria Flock Åhlander, VD på Ekobanken.Hur det går till när pengar blir ett socialt medium för att främja fria initiativ och positiva samarbeten.

3 oktober 2022

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Programmet gästas av Daniel Grönberg – Entreprenören som vill ta in städbranschen i framtiden.

19 september 2022

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre .Programmet gästas av Comedy Art Theatre.Intervju med Regissör Håkan Klamas och Skådespelare Camilla Rensgård och Emil Kekonius.
Ett mord , åtta misstänkta kan du lösa gåtan?

5 september 2022

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre det här avsnittet heter Big Hit Songwriting Camp”.Årets Next Big Hit Songwriting Camp arrangerades av Uglyelevatorstudios i Sigtuna den 26/8-28/8.Av egen kraft Webbradio fick träffa deltagare i detta Camp.Vi fick tillfället att intervjua dessa fantastiska musiker Sándor Bromejus , Malin Maria Cecilia Rickenlund , Thomas Eriksson och Lotta Linköping Karlsson.Tack för allt ni gör. Ni är alla grymma!!!.

27 juni 2022

Radioprogrammet ”Av Egen Kraft ” med Programledare Luis Palma Aguirre det här avsnittet heter Kärleksbedrägerier på nätet. Kärleksbedrägerier, kärleksbluffar eller romansbedrägerier är brott och vem som helst kan drabbas. Gärningsmännen är ofta väldigt skickliga både människokännare och nätanvändare. De utnyttjar hänsynslöst människans naturliga behov av att hitta sällskap eller en livspartner.

.

20 juni 2022

Programmet Av Egen Kraft gästas av Artisten Jenny Bergfoth. Jenny artistkarriär började på allvar när hon blev en av medlemmarna i Sverige första Popstars- grupp,Excellence år 2001. Jenny och Excellence medverkade i melodifestivalen 2002.Efter Excellence har hon ägnat sitt liv åt en karriär i Yogavärlden. Nu skriver Jenny egen musik direkt från hjärtat och den råa verkligheten. Hon vill ge hopp till fler som kämpar mot psykisk ohälsa och hoppas den kan ge ljus i mörkret..

30 maj 2022

Programmet Av Egen Kraft gästas av Therese Tengerström som är dotter till Åsa Tengerström som mördades på nyårsdagen 2020 i Sundsvall i det så kallade ”nyårsmordet”.Therese kom i kontakt med RAV – Riksorganisationen för Anhöriga till Våldsdödade senare samma år och har nu blivit medlem i styrelsen. Jag vill vara med och göra skillnad gällande samhällets stora avsaknad av stöd för anhöriga till våldsdödade. Där finns helt klart stora brister som jag tillsammans med RAV vill förändra och förbättra.

23 Maj 2022

Programmet Av Egen Kraft gästas av Rowa Alkhatib som är en välkänd syrisk journalist som flydde sitt hemland till följd av hot, trakasserier och den svåra tillvaro som blev hennes vardag.
Den svenska förskolan har stor betydelse för hur barn till utrikesfödda föräldrar senare klarar grundskolan. Men hur förklara något som i sig är en del av det nya samhället man inte känner sig hemma i? Jo, man börjar med mammorna! Rowa Alkhatib är samordnare från utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Sigtuna kommun för projekt som ska motivera kvinnorna till att lära sig svenska samt att sätta sina barn i förskola.

9 Maj 2022

Programmet Av Egen Kraft det här avsnittet heter ”Jag vet inte vad jag vill!”.
Varför har vi så svårt att veta vad vi vill?
Jag vet vad jag INTE vill, men jag vet inte VAD jag vill. Det spelar ingen roll om det rört sig om relationen eller byta jobb eller var man vill bo eller andra levnadsfrågor.
Jag har funderat mycket på varför människor har denna inre förvirring. Beror det på att vi har så många valmöjligheter att man är orolig för att man väljer fel om man gör en förändring? Eller är våra hjärnor så stressade att vi aldrig stannar upp för att ens lyssna på oss själva?

25 April 2022

I programmet Av Egen Kraft samtalar vi om Att Leda Sig Själv”.
Att leda sig själv kan låta enkelt men, handen på hjärtat, brukar du vara bättre på att leda och hjälpa andra och prioritera dig själv sist eller ser du till att ta hand om dig själv också?

11 April 2022

Programmet Av Egen Kraft gästas av Charlotte Hagelins som pratade om sitt nya efterlängtade bok Mindful Body & Mind är en inspirationsguide som visar hur vi kan hitta rätt mindset för att skapa positiva och hållbara förändringar i livet genom wellness för både body & mind. Charlotte vill inspirera till ökad medvetenhet, där fysisk aktivitet, kost, sömn och relationer såväl som det vi tänker, känner och tror på utgör viktiga komponenter i ett hälsosamt och glädjefyllt liv.

4 April 2022

I programmet Av Egen Kraft samtalar vi om. Har du slutat drömma?
”Bara en dröm” säger snusförnuftet. Då har man glömt att drömmar skapar verklighet.
Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem.
#trygghetszon #mod #Rädslor #drömmar

28 Mars  2022

Programmet Av Egen Kraft gästas av Fredrika Berghult är , född i Värmland, utbildad i Sverige och i Frankrike inom foto, film, journalistik och grafisk formgivning (Svenska Memos spel- och konstprojekt har från början haft stort fokus på det klassiska och det hållbara). Det senaste spelet Swedish Design Memo visar motiv av både äldre klassiker inom svensk formgivning och helt ny design. Designspelen är producerade i Sverige och tillverkade av papper och kartong, från svenska pappersbruk. Materialet är idag certifierade med ”svanen och ecolabel”.

14 Mars  2022

I programmet Av Egen Kraft samtalar vi om .Är du förberedd om krisen kommer?
Det finns mycket som kan hända. Till exempel transport störningar, översvämningar, skogsbränder, it-attacker, terrorangrepp och militära konflikter. Vårt samhälle är sårbart, inte minst för att vi behöver el till väldigt mycket. El kan slås ut av allt ovanstående. Efter bara en kort tid kan vardagen bli besvärlig:Vad skulle du göra om din vardag vänds
upp och ner?.

7 Mars 2022

Vi Uppmärksamma kvinnodagen genom att sända inspelade program från träffpunkt i märsta.I lördags Sigtuna Kulturförening firade Internationella Kvinnodagen i träffpunkt i märsta. I programmet medverkade Lokala Konstnär Katarina Torfason, författare Marie Lok Björk och duo Carin och Kaya Ålander.
Internationella kvinnodagen infaller 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen.

28 Februari  2022

I programmet Av Egen Kraft samtalar vi om Vad skapar egentligen fred?
Moder Teresa sa att man kan inte skapa fred med krig. Jag kommer aldrig delta i en antikrig-demonstration. Om du har en demonstration för fred, bjud in mig!

7 Februari  2022

Intervju med Eva Bergström-Pettersson.
Eva Bergström-Pettersson har sen 1989 lotsat människor till bättre hälsa genom 4-topp pedagogiken och Mingbehandlingsterapi.
Eva Bergström-Pettersson har genom olika projekt valt att bygga broar mellan olika verksamheter som fastighetsbolag, hotell och andra företagare inom friskvård. Eva är en visionär som vill skapa förändring på samhällsnivå. Hon brinner för folkhälsan och startade därför den ideella föreningen Future Health Sweden som har som uppgift att förmedla och utveckla kunskap och innovation och utveckling i praktisk form för framtidens hälsoarbete i Sverige…

31 Januari 2022

Intervju med Camila Salazar Atías. Hon är kriminolog, utbildad på John Jay College i New York där hon forskade på gängkriminalitet. Sedan 90-talet har hon arbetat med att hjälpa unga ur kriminalitet och gängproblematik. I dag är Fryshusets Camila Salazar Atias närmast en legend inom området och i programmet berättar hon om hur en våldsspiral kan brytas med rätt metoder – till exempel med hjälp av sjukvården.

24 Januari 2022

Intervju med Angelo Constantine och vi pratar om varför han valde programmet Integrations- och mångfaldsstudier i Växjö, men vi kommer också att prata om, känslor, åsikter, politik och idrott.

17 Januari 2022

Intervju med Gill Brodin. Hon har ett stort engagemang för frågor om mäns våld mot kvinnor, hon har varit aktiv i många år i styrelsen för kvinnojouren sigtuna och vi kommer få höra en del om hennes tid på jouren och vad som kan vara extra svårt..

3 Januari 2022

Härligt prat om inspiration, musik, och om Sara & Veronika som band och som vänner. Sara & Veronika spelar några av deras låtar 🎶.

22 November 2021

Intervju med Frida Skagerström. Hon har gjort sig känd för sina peppiga inlägg på facebook.Genom en enorm portion värme, omtänksamhet och kärlek fyller Frida inte bara Internet med inspiration utan gör det även till en bättre plats genom att sprida nätkärlek.

8 November 2021

Intervju med Jessica Audsley. Hon är social media strateg och grundare av byrån Rock Social som hjälper företag och organisationer att nå ut på sociala medier, både organiskt och via annonsering. Jessica är Google Digital Expert och föreläser och utbildar inom sociala medier.

18 Oktober 2021

Vi samtalar i programmet  om författaren Adam Grant som är professor i organisationspsykologi vid Whartonuniversitetet i Pennsylvania och är en av deras mest uppskattade lärare.
Vi kommer att samtala om hans bok Ge och Ta.
Ge och ta presenterar en unik syn på jobb, kreativitet, nätverkande och produktivitet. Och krossar föreställningen om att ett par vassa armbågar är ett nödvändigt redskap för att nå toppen.

4 Oktober 2021

Intervju med Charlotte Hågård som är pionjär inom karriärutveckling i Sverige.Vi pratar om hur man blir framgångsrik på dagens digitala arbetsmarknad.

 

.

30 September 2021

Intervju med Jorge Castro som är en Årets Digitala Marknadsföringsstjärna finalisterna ! Jorge Castro är en resultatinriktad   marknadsförare som har utmärkt förmåga att omsätta data till insikt och ändra UX och marknadskommunikation för att driva tillväxt.-

Jorge Castro är en Årets Digitala Marknadsföringsstjärna finalisterna !!!

 

.

13 September 2021

Intervju med Sigtuna Event.Medverkar medlemmar i styrelsen Pelle Nordlander,Carolina Muskus och André Muskus.

Sigtuna Event är föreningen för musik & kultur i Sigtuna Stad! Som gör Sigtuna ännu trevligare!

.

6 September 2021

Intervju med Jenny Lindstedt som är medlem i styrelse för Upplands Väsby lottakår.
Svenska Lottakåren arbetar för att stärka kvinnor och bana väg för ett engagemang för vårt gemensamma försvar..

30 Augusti 2021

Intervju med Oscar Björk han har jobbat som ljudtekniker i många år och har även varit biografföreståndare för Biokällan i Märsta under fyra år.Just nu jobbar han fullt ut med sitt kulturarvs/ljudprojekt ”Ekot av vår tid”..

23 augusti 2021

Intervju med Sophie Resare, en hängiven entreprenör och grundare av Epic Living Sweden AB. Vi samtalade om holistisk hälsa, holistiskt ledarskap och hälsoekonomi.

16 Augusti 2021

Intervju med Åsa Halén och Sargit Sundström från Nattvandring Sigtuna.

28 Juni 2021

Intervju med Annette Öhrn. Hon är kvinnan som i sina bästa år valde att kliva av en spännande chefstjänst för att lyssna till sitt hjärtas röst och förverkliga drömmen om ett eget företagande inom NaturHälsa. Annette Öhrn är certifierad Skogsbadsguide samt även certifierad Natur- och Skogsterapiguide genom SNFTI, Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute som tagit fram en metod som vilar på vetenskaplig grund.

21 Juni 2021

Intervju med Lea Heed som tröttnade på allt skräp runt om i naturen. Då startade hon gruppen Untrashed, som gör Sigtuna lite finare.Hon har ett stort engagemang för miljöfrågor. Hon älskar naturen och blir upprörd över skräpet i naturen.Nu kan hon utses till Årets ungdomshjälte av Aftonbladet.

14 Juni 2021

Intervju med Charlotte Fogel om ”Själsintelligensens 7 nycklar – Livsnavigera utifrån kraften i ditt autentiska jag och visdomen i ditt högre medvetande”.

7 Juni 2021

Intervju med Robin Winter. Robin Winter är egentligen Robin Ahnlund. Robin bor i Sigtuna utanför Wenngarn där han stortrivs.Han har varit musikproducent i flera år. Han har bland annat gjort tv-musik till Mumbo jumbo och spelat med flera kända artister samt andra i Sigtuna. Nu satsar han på sin egna musik och har just släppt en singel.Efter en inspirationsresa till Countrymusikens huvudstad Nashville tog han mod och skrev låten ”Lone Country Nights”.

3 maj 2021

Intervju med Yamina Enedahl.Hon är föreläsare, moderator och mental coach.
En mental resa från barndomens simbassäng till det stora vida havet ledde henne till världsrekord i fridykning, författarskap, konsultjobb inom olika samhällssektorer och medverkan i flera TV produktioner.

17 maj 2021

Intervju med Peter Österberg, PhD. Exp. and Social Psychologist .Han är , fil.dr. i psykologi, är lektor i arbets- och organisationspsykologi på en avhandling om associationen mellan ledarstil och social kreativitet för problemlösning.

10 maj 2021

Intervju med Jazzsångerskan och skådespelerskan Canilla Enskär.
För sin glödande energi och sitt engagemang för ett levande kulturliv i Knivsta belönas Canilla Enskär med utmärkelsen Årets Knivstabo 2020.

19 april 2021

Anneli Uhlin. Hon är en glad och nyfiken person som trivs med att entusiasmera andra.
”Ord till & från hjärtat” är namnet på hennes första diktbok som haft bokrelease online nyligen. Den fick sin början när tankar behövde sorteras. Tankarna skrevs ner, det blev en dikt sedan flera. På resans gång har fler varit med och lyssnat på dikterna, det ledde till att det blev en bok. ”Ord till & från hjärtat” innehåller stora tankar och starka känslor om små ögonblick som kan ha avgörande betydelse i en människas liv

26 april 2021

Intervju med Anders Fabricius han har gått de 3-åriga programmen ”Social Presencing Theater Master Training Program” och ”Sustainable Co-Creation – practicing presencing” som baseras på ledarskaps- och förändringsteorin Teori U. Anders och Liv Fabricius är de enda godkända Social Presencing Theater (SPT) lärarna i Skandinavien och de ingår i det globala SPT-lärarteamet som skapats av grundaren Arawana Hayashi och Presencing Institute.

14 april 2021

Ett specialprogram. Luis intervjuar Annick Muselaers från Sigtuna som har tilldelats pris för sitt engagemang för flickor- och kvinnors rättigheter.Hon går på SSHL och tilldelades priset för sitt engagemang i skolans Think Thank.

12 april 2021

Intervju med Sebastian Nyberg på måndag! Han lyckades hitta sin biologiska mamma i Chile. Lyssna på hans fantastiska historia om hur han fick kontakt via Facebook utan att kunna spanska, hur hans kompisar hjälpte honom att finansiera resan och hur det kändes att komma till landet där han föddes som Leonel för 39 år sedan.

29 mars 2021

Intervju med Maria Jacobson, journalist, författare & magister i vetenskapsteori. Maria arbetar som kommunikatör på Antidiskrimineringsbyrån Väst.

22 mars 2021

Intervju med Annika Bröms på måndag! Annika är ansvarig för frågor som rör små och medelstora företag på Svenskt Näringsliv och Företräder Svenskt Näringsliv i BusinessEuropes’ Entrepreneurship and SME Committee.

8 mars 2021

Intervju med Anette Wilnersson VD och grundare för Betongfabriken Coworkingkontor.Anette är en framgångsrik ledare som sätter fokus på en inspirerande framtidsvision som är enkel att förstå,och visa att man kan verkligen tror på en fantastisk framtid för människor och företaget.

Här kan du lyssna på Luis Palma Aguirres tidigare sända program utan musik. Musiken har tagits bort på grund av att musikrättigheterna inte tillåter att musiken spelas under längre tid än 4 veckor efter första sändningen.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.