Arkiv – Luis Palma Aguirre
854
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-854,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv Luis Palma Aguirre

Av egen kraft

Luis är inspiratören, mångsysslaren, radioprataren och livscoachen.
Han är personen som, trots motgångar, alltid har rest sig och som vägrar att låta sig slås ner. Med sin positiva syn på livet och människor har han vunnit mångas hjärtan.

Luis har alltid varit intresserad av människor och är oerhört nyfiken och vetgirig. Det var den nyfikenheten som fick Luis att börja som programledare på Radio Sigtuna, Han har under de senaste fyra åren spelat in 180 program och gjort 140 intervjuer.

Här kan du lyssna på Luis Palma Aguirres senast sända program. De finns tillgängliga med musik i 4 veckor efter sändningen. Längre ner hittar du äldre program utan musik.

4 Oktober 2021

Intervju med Charlotte Hågård som är pionjär inom karriärutveckling i Sverige.Vi pratar om hur man blir framgångsrik på dagens digitala arbetsmarknad.

 

.

30 September 2021

Intervju med Jorge Castro som är en Årets Digitala Marknadsföringsstjärna finalisterna ! Jorge Castro är en resultatinriktad   marknadsförare som har utmärkt förmåga att omsätta data till insikt och ändra UX och marknadskommunikation för att driva tillväxt.-

Jorge Castro är en Årets Digitala Marknadsföringsstjärna finalisterna !!!

 

.

13 September 2021

Intervju med Sigtuna Event.Medverkar medlemmar i styrelsen Pelle Nordlander,Carolina Muskus och André Muskus.

Sigtuna Event är föreningen för musik & kultur i Sigtuna Stad! Som gör Sigtuna ännu trevligare!

.

6 September 2021

Intervju med Jenny Lindstedt som är medlem i styrelse för Upplands Väsby lottakår.
Svenska Lottakåren arbetar för att stärka kvinnor och bana väg för ett engagemang för vårt gemensamma försvar..

30 Augusti 2021

Intervju med Oscar Björk han har jobbat som ljudtekniker i många år och har även varit biografföreståndare för Biokällan i Märsta under fyra år.Just nu jobbar han fullt ut med sitt kulturarvs/ljudprojekt ”Ekot av vår tid”..

23 augusti 2021

Intervju med Sophie Resare, en hängiven entreprenör och grundare av Epic Living Sweden AB. Vi samtalade om holistisk hälsa, holistiskt ledarskap och hälsoekonomi.

16 Augusti 2021

Intervju med Åsa Halén och Sargit Sundström från Nattvandring Sigtuna.

28 Juni 2021

Intervju med Annette Öhrn. Hon är kvinnan som i sina bästa år valde att kliva av en spännande chefstjänst för att lyssna till sitt hjärtas röst och förverkliga drömmen om ett eget företagande inom NaturHälsa. Annette Öhrn är certifierad Skogsbadsguide samt även certifierad Natur- och Skogsterapiguide genom SNFTI, Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute som tagit fram en metod som vilar på vetenskaplig grund.

21 Juni 2021

Intervju med Lea Heed som tröttnade på allt skräp runt om i naturen. Då startade hon gruppen Untrashed, som gör Sigtuna lite finare.Hon har ett stort engagemang för miljöfrågor. Hon älskar naturen och blir upprörd över skräpet i naturen.Nu kan hon utses till Årets ungdomshjälte av Aftonbladet.

14 Juni 2021

Intervju med Charlotte Fogel om ”Själsintelligensens 7 nycklar – Livsnavigera utifrån kraften i ditt autentiska jag och visdomen i ditt högre medvetande”.

7 Juni 2021

Intervju med Robin Winter. Robin Winter är egentligen Robin Ahnlund. Robin bor i Sigtuna utanför Wenngarn där han stortrivs.Han har varit musikproducent i flera år. Han har bland annat gjort tv-musik till Mumbo jumbo och spelat med flera kända artister samt andra i Sigtuna. Nu satsar han på sin egna musik och har just släppt en singel.Efter en inspirationsresa till Countrymusikens huvudstad Nashville tog han mod och skrev låten ”Lone Country Nights”.

3 maj 2021

Intervju med Yamina Enedahl.Hon är föreläsare, moderator och mental coach.
En mental resa från barndomens simbassäng till det stora vida havet ledde henne till världsrekord i fridykning, författarskap, konsultjobb inom olika samhällssektorer och medverkan i flera TV produktioner.

17 maj 2021

Intervju med Peter Österberg, PhD. Exp. and Social Psychologist .Han är , fil.dr. i psykologi, är lektor i arbets- och organisationspsykologi på en avhandling om associationen mellan ledarstil och social kreativitet för problemlösning.

10 maj 2021

Intervju med Jazzsångerskan och skådespelerskan Canilla Enskär.
För sin glödande energi och sitt engagemang för ett levande kulturliv i Knivsta belönas Canilla Enskär med utmärkelsen Årets Knivstabo 2020.

19 april 2021

Anneli Uhlin. Hon är en glad och nyfiken person som trivs med att entusiasmera andra.
”Ord till & från hjärtat” är namnet på hennes första diktbok som haft bokrelease online nyligen. Den fick sin början när tankar behövde sorteras. Tankarna skrevs ner, det blev en dikt sedan flera. På resans gång har fler varit med och lyssnat på dikterna, det ledde till att det blev en bok. ”Ord till & från hjärtat” innehåller stora tankar och starka känslor om små ögonblick som kan ha avgörande betydelse i en människas liv

26 april 2021

Intervju med Anders Fabricius han har gått de 3-åriga programmen ”Social Presencing Theater Master Training Program” och ”Sustainable Co-Creation – practicing presencing” som baseras på ledarskaps- och förändringsteorin Teori U. Anders och Liv Fabricius är de enda godkända Social Presencing Theater (SPT) lärarna i Skandinavien och de ingår i det globala SPT-lärarteamet som skapats av grundaren Arawana Hayashi och Presencing Institute.

14 april 2021

Ett specialprogram. Luis intervjuar Annick Muselaers från Sigtuna som har tilldelats pris för sitt engagemang för flickor- och kvinnors rättigheter.Hon går på SSHL och tilldelades priset för sitt engagemang i skolans Think Thank.

12 april 2021

Intervju med Sebastian Nyberg på måndag! Han lyckades hitta sin biologiska mamma i Chile. Lyssna på hans fantastiska historia om hur han fick kontakt via Facebook utan att kunna spanska, hur hans kompisar hjälpte honom att finansiera resan och hur det kändes att komma till landet där han föddes som Leonel för 39 år sedan.

29 mars 2021

Intervju med Maria Jacobson, journalist, författare & magister i vetenskapsteori. Maria arbetar som kommunikatör på Antidiskrimineringsbyrån Väst.

22 mars 2021

Intervju med Annika Bröms på måndag! Annika är ansvarig för frågor som rör små och medelstora företag på Svenskt Näringsliv och Företräder Svenskt Näringsliv i BusinessEuropes’ Entrepreneurship and SME Committee.

8 mars 2021

Intervju med Anette Wilnersson VD och grundare för Betongfabriken Coworkingkontor.Anette är en framgångsrik ledare som sätter fokus på en inspirerande framtidsvision som är enkel att förstå,och visa att man kan verkligen tror på en fantastisk framtid för människor och företaget.

Här kan du lyssna på Luis Palma Aguirres tidigare sända program utan musik. Musiken har tagits bort på grund av att musikrättigheterna inte tillåter att musiken spelas under längre tid än 4 veckor efter första sändningen.