Arkiv – Liria Ortiz
1488
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1488,stockholm-core-2.0.5,select-theme-ver-6.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webbradio-arkiv Liria Ortiz

Relationsspecialist, psykologen Liria Ortiz vägleder dig

Liria Ortiz har svarat i 10 år på läsarens frågor i tidningen Dagens Nyheter och nu ska hon göra det i webbradion Av egen kraft! Maila gärna dina frågor och funderingar till liria.ortiz@gmail.com Hon är psykolog, psykoterapeut och författare. Har fått olika priser bland annat Stora Psykologpriset 2017. Hennes böcker hittar du på nätbokhandlarna Bokus och Adlibris. I hennes hemsida kan du läsa mer om henne www.liriaortiz.com

Här kan du lyssna på Liria Ortiz senast sända program.

25 April 2022

Liria Ortiz gästas av Carolina Granström som är ek.mag. i företagsekonomi och arbetar som HR Partner med fokus på ledarskap, medarbetarskap och verksamhetsutveckling. Carolina är senior HR-konsult hos Wise Consulting AB och har en lång erfarenhet från flera olika branscher i den privata sektorn.Temat för programmet är:Konflikter på jobbet

11 April 2022

Liria Ortiz gästas av Carolina Granström som är ek.mag. i företagsekonomi och arbetar som HR Partner med fokus på ledarskap, medarbetarskap och verksamhetsutveckling. Carolina är senior HR-konsult hos Wise Consulting AB och har en lång erfarenhet från flera olika branscher i den privata sektorn..

28 Mars 2022

Liria Ortiz gästas av Marie Niljung, författare, föreläsare, hr-konsult och social innovatör, läste personal- och arbetslivsprogrammet på Karlstads universitet och blev eldsjälen som kämpar för att rädda liv.Marie pratar om sitt bok Hellre arg än död – en bok som hon hoppas ska göra skillnad för någon som mår dåligt.

14 Mars 2022

Liria Ortiz gästas av av Johan Waara.Johan är leg. psykolog och arbetar idag vid Uppsala universitet med olika utbildningar (psykologer, läkare, socionomer, lärare m.fl.), med särskilt fokus på kommunikation. Parallellt med universitetet så arbetar Johan sedan länge som utbildare och handledare hos Sverigehälsan.
samtal ämne blir Att återgå till jobbet efter pandemin.

2 Mars 2022

Extrasändning med anledning av den ryska invasionen av Ukraina.

Liria Ortiz gästas av Claes Tovetjärn, som är Psykolog, instruktör i säkerhet och överlevnad, och f.d. yrkesofficer.

28 Februari 2022

Liria Ortiz gästas av David Kliba som är Rektor på Ung Art-skolan i Malmö,samtal ämne blir ungdomar.

14 Februari 2022

Liria Ortiz gästas av psykologen,författare & konsult Barbro Holm Ivarsson och samtalar om hennes boken Förlåt och bli fri.En väg väg till lugn, styrka och välbefinnande.

31 Januari 2022

Liria Ortiz gästas av psykologen, psykoterapeuten och författaren Anna Kåver och samtalar om hennes tionde bok Närbilder som föddes ur en slags brytpunkt i hennes liv som sammanföll med pandemin. Hon satte sig ner för att skriva dagbok för sig själv, som sedan växte och blev till någonting större.

17 Januari 2022

Radiopsykologen Liria Ortiz pratar i dagens program om Ätstörningar.

3 Januari 2022  Relationsspecialist, psykologen Liria Ortiz vägleder dig 30 minuter varannan vecka. I dagens program pratar Liria Ortiz om  Reflektioner.